Dinner date

Een heerlijk diner in een exquise restaurant, zonder dame aan je zijde? Of het nu zakelijk of privé is, aangenaam gezelschap is meer dan wenselijk. Een goed gesprek, een luisterend oor, een zwoele blik, onze dames voelen feilloos aan wat jij nodig hebt. Kies jouw gezelschapsdame uit en geniet van het vooruitzicht op jouw Dinner date.

Zakelijke Dinner date

Je hebt een zakelijke afspraak en wilt een oogverblindende vrouw aan je zijde. Een dame die zich aanpast aan het gezelschap, aanvoelt wat ze wel of niet kan zeggen en indruk maakt op je disgenoten.

Dinner date kiezen

Privé Dinner date

Genieten van een heerlijk diner met een spannende dame, misschien wel met een speciaal toetje? Ook dat is een mogelijkheid bij een Dinner date. Een privéafspraak met de door jou gekozen dame. Gewoon voor een fijne avond of als aanloop naar meer.

Dinner date kiezen

Na het diner

Wat er na het diner gebeurt, is nooit te voorspellen. Als je zin hebt in meer dan het diner, is dat uiteraard mogelijk. Laat in ieder geval wel weten wat je zoal in gedachte hebt, dan is jouw dinner date ook voorbereid om jouw verlangens optimaal te vervullen. Vraag dan ook gerust advies voor je een dame boekt.

Advies vragen

Extra mogelijkheden

De dames van High Standards escortservice zijn van vele markten thuis. Wil je na de Dinner date genieten van een heerlijke afsluiting van de dag? Boek dan een van deze opties bij:

  • Seks met Dinner date
  • Girlfriend experience
  • Erotische massage
  • BDSM
  • Trio

Kun je zelf geen keuze maken, of wil je meer weten over alle mogelijkheden rondom een Dinner date, dan adviseren wij je graag.

Dinner date boeken