Tantra massage

Voel seksuele energie door je hele lichaam tijdens een massage, waarbij alle plekjes van jouw lijf worden gemasseerd. Een orgasme is geen doel tijdens de tantramassage, maar als het wel gebeurt, beleef je het nog intenser dan anders. Ga op in een spirituele erotische beleving.

Tantramassage boeken

Orgasme uitstellen

De tantramassage begint met het masseren van je rug. Langzaamaan wordt de rest van je lijf verkend door jouw masseuse. Voel haar handen over al jouw erogene zones glijden en jouw opwinding steeds groter worden. En als je denkt dat je tot een orgasme gaat komen, is dat telkens net niet het geval.

Erotische achtbaan

Beleef erotische achtbaan met veel seksuele pieken, waarbij je veel hoogtepunten bereikt, zonder orgasme. Onze escortdame voelt fijntjes aan wanneer het tijd is om dat ultieme hoogtepunt te beleven. En dat wórdt dan ook een hoogtepunt…

Tantrische beleving

Tijdens de tantramassage krijgt je geslachtsdeel bijzondere aandacht. Onderga de massage en geniet van deze tantrische beleving. Leer je lichaam kennen in diepere zin, ervaar een intensere seksuele beleving.

Tantrische ervaring beleven

Lingammassage

Je meest gevoelige plekje is jouw geslachtsdeel. Bij een lingammassage krijgt jouw penis de volle aandacht. Lingam is sanskriet voor penis, een lingammassage

Yonimassage

Onze tantrische massage/tantramassage kun je beleven in vrijwel geheel zuid- en west-Nederland. Van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam tot Breda, Eindhoven en Den Bosch.