Prostaatmassage

Prostaatmassage geeft jou het meest intense orgasme dat je als man kunt krijgen. Zeker wanneer dit door een ervaren masseuse wordt uitgevoerd. De prostaat wordt niet voor niets de mannelijke G-spot genoemd. Beleef zelf dat intense orgasme in een liefdevolle massage door onze gespecialiseerde escorts.

Prostaatmassage boeken

 Intens orgasme

Jouw prostaat is een bijzonder gevoelig orgaan, dat door de juiste stimulatie tot een intens orgasme leidt. Naast deze ultieme seksuele ervaring, heeft het masseren van de prostaat ook gezondheidsvoordelen. Een prostaatmassage is de ultieme samenkomst van (heel) aangenaam en nuttig (gezond). Meer redenen heb je toch niet nodig?

Nieuwe seksuele ervaring

Jouw eerste prostaatmassage is gegarandeerd een bijzondere seksuele ervaring. Zeker wanneer je je helemaal overgeeft aan onze ervaren masseuse van jouw keuze. Jouw prostaat wordt subtiel en professioneel gemasseerd, en een happy end kan niet uitblijven.

Prostaatmassage boeken

 Ook voor jou, echt!

Is prostaatmassage ook iets voor jou?  Wij durven te stellen van wel. Er zijn wat ons betreft geen drempels. Als jij je overgeeft aan de ervaren handen van onze masseuses, voel je sensaties waarvan je niet wist dat ze bestonden. Stap over die drempel en beleef het ultieme happy end.

De mannelijke G-spot

De prostaat wordt gezien als de mannelijke G-spot. Beide leiden tot een bijzonder intens orgasme. Als man heb je de zekerheid dat jouw prostaat een bewezen aanwezig orgaan is. Ervaar zelf waar massage van jouw prostaat toe leidt.

Meer informatie vragen

Prostaat melken

Prostaatmassage wordt ook wel “prostaat melken” genoemd. Je prostaat produceert een melkachtige tot witte vloeistof dat in je sperma zit. Niet gek dus om te spreken van “prostaat melken”. “Massage” is alleen minder plastisch en een prostaatmassage bij High Standards is meer dan even je prostaat melken. Je beleeft gegarandeerd een meer dan plezierige avond.

Nu jouw prostaatmassage boeken