Erotische massage

Een massage is heerlijk. Een erotische massage is meer dan heerlijk. Warme olie over je naakte lijf, lichaamsdelen over jouw lijf die een gewone masseur niet zal gebruiken. Een erotische massage is ultiem genieten. Of je nu man of vrouw bent, of als stel wilt genieten van de ultieme massage, onze masseuses staan tot je beschikking.
Boek een erotische massage

Ultiem genieten

Handen over je hele lijf, subtiel langs je erogene zones, zodat je langzaamaan meer opwinding voelt in je lijf. Het begint met massagetechnieken die je kent, en loopt fijntjes over in een sensuele sensatie waarbij de climax zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Ultiem genieten van een erotische belevenis.

Voor vrouwen

Geniet van jouw vrouwelijkheid en seksualiteit. Bij jou als vrouw worden andere technieken gebruikt dan bij mannen. Als vrouw geniet je beslist niet minder van een naakte vrouw die jou masseert. Voel je de warme vrouwenhanden met heerlijke olie al over je lijf gaan, inclusief plekjes die heerlijk gevoelig en spannend zijn?
Boek een erotische massage

Voor koppels

Als stel een erotische massage ondergaan? Zeker doen. Zie hoe je partner opgewonden wordt, geniet zelf van massage langs je intiemste plekjes en laat daarna gebeuren wat goed voelt. Onze masseuses laten het ook graag gebeuren. Laat een erotische massage een sensueel samenspel zijn voor jullie als koppel en geniet van een spetterend einde. Samen of met de masseuse.

Body-to-body-, tantra- of prostaatmassage

Erotische massage is er in veel varianten. Naast de puur erotische massage kun je bij High Standards terecht voor:

Wil je meer informatie of hulp bij je keuze? Schroom niet om ons in te schakelen. Wij helpen je graag.

Erotische massage boeken

Onze erotische massage is te boeken in vrijwel geheel zuid- en west-Nederland. Van Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam tot Breda, Eindhoven en Den Bosch.