Body to body massage

Warme olie, naakte lichamen en een erotische spanning die wordt opgebouwd; laat je ongekend verwennen met een body-to-body-massage.

Body-to-body massage boeken

Ontdek nieuwe sensaties

Lever je over aan jouw masseuse en ontdek nieuwe sensaties. Eerst zal je masseuse jouw lijf verkennen om te ontdekken wat je echt lekker vindt. Alleen dat is al een beleving. Als ze dan andere lichaamsdelen inzet om je te masseren, kom je helemaal in de zevende hemel.

Een heerlijk einde?

Een happy end is letterlijk het hoogtepunt van de body-to-body-massage. Geniet ook van alles wat er aan dat hoogtepunt voorafgaat. Beleeft die massage zo intens als je kan, dan is je happy end ook zo intens. Daar kun je je vast wel wat bij voorstellen…

Boek nu jouw massage

Gemasseerd door heerlijke rondingen

Niet alleen handen, maar een compleet lichaam dat jou masseert. Heerlijke vrouwelijke rondingen die over jouw lichaam glijden. Beleef de sensatie van gemasseerd worden door een volledig naakt lichaam.

Body-to-body-massage of meer

Body-to-body-massage is een van de vele verleidingen van High Standards. Verwen jezelf met een happy end. Geniet van alleen deze super intense body-to-body-massage of maak er een spannende avond met meer van. Kies voor:

We helpen je graag aan een superavond. Heb je speciale wensen, wil je meer weten of wil je advies, geef het dan door.

Meer opties of wensen doorgeven

Je body-to-body-massage (en andere services van High Standards) zijn te boeken in onder andere Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Breda. Massage met gegarandeerd happy end? Geef het door, óf laat je verrassen…

Body-to-body massage boeken