Erotische massages

Handen die je hele lijf over gaan, uiteindelijk zelfs meer dan alleen handen. Het lijf van de masseuse raakt het jouwe, overal, inclusief je erogene zones. Voel je het al? Het is de spanning van een erotische massage. Onderga het, en geniet zoals je nog nooit genoten hebt.

Erotische massage boeken

Een belevenis die je nooit vergeet

Een erotische massage is meer dan de massage die je kent. Het is de kunst van genieten. Handen en andere lichaamsdelen die over jouw lijf glijden, inclusief die heerlijke plekjes die je doen zinderen van genot. Een erotische belevenis die je nooit vergeet.

Body-to-body-, tantra- of prostaatmassage

Je hebt bij High Standards de keuze uit diverse soorten erotische massages:

Iedere massage wekt een andere erotische sensatie op. Welke sensatie wil jij beleven?

Boek nu jouw massage

De erotische massages bij High Standards zijn niet enkel voorbehouden aan mannen. Onze masseuse weten maar al te goed welke plekjes bij vrouwen tot genot leiden. Geef je over aan de kundige handen van de masseuse en geniet van supervrouwelijke intimiteit.

Voor koppels

Beide genieten van een erotische massage en daarna samen verder genieten van elkaar? Of geniet je ervan om je partner te zien genieten? Kies een van de erotische massages om als koppel een bijzondere avond te beleven.

Voel de sensualiteit door je hele lichaam

De sensatie van een erotische massage gaat niet alleen over de buitenkant van je lijf. Je beleeft een sensatie door je hele lichaam. Voel de verschillende stadia van extase door je lijf gaan. Beleef erotiek op het hoogste niveau. Geniet van je lijf zoals je nog niet eerder hebt gedaan.

Erotische massage boeken